~ 5-DAAGSE SPECIAL EDITION BATTLEFIELD TOUR NAAR NORMANDIË ~
2 t/m 6 juni 2018
De Special Edition tour kost €799,- euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer
Toeslag eenpersoonskamer is €180,- euro
Deze reis is VOL u kunt zich wel opgeven voor de wachtlijst!
***********************************************************************************
images starimages starimages star
6 juni 1944, de dag waarop het allemaal gebeurde in Normandië, namelijk D-Day. Dit was de dag waarop de grootste invasie in de geschiedenis plaatsvond en het begin aanduidde van de bevrijding van West-Europa. Operatie Overlord was tijdens de Tweede Wereldoorlog de codenaam voor deze invasie en daar is nog veel van terug te zien in Normandië. Tijdens deze Special Edition tour zullen we niet alleen de bekende musea en bunkers gaan bezoeken die verspreid liggen over Normandië, maar zullen we ook getuigen zijn van ceremonies, toespraken, herdenkingen, paradroppingen, re-enactment uitvoeringen, vuurwerkshows, defilés en concerten, allemaal in het kader van de herdenking van de geallieerde landing in Normandië op 6 juni 1944. Met deze tour willen we een klein groepje mensen de mogelijkheid geven om extra stil te staan bij wat er in die tijd gebeurd is en om op een bijzondere manier te vieren dat wij nu mogen leven in vrijheid!
arrow-divider-1

 INBEGREPEN IN DE SPECIAL EDITION D-DAY TOUR:

images star Vervoer per luxe Comfort Class bus van Kras Touringcars vanuit Utrecht (P+R Utrecht Lunetten) met extra opstapplek in Breda (Prinsenbeek Station).
images star 4x overnachting in het perfect gelegen *** sterren hotel Le Sainte Mère. 
images star4x uitgebreid ontbijt buffet, 4x lunchpakket  en 4x driegangen diners.
images starEntreegelden voor 6 musea (o.a. D-Day experience in een flight simulator!)
images starAangepast programma  gericht op de D-Day evenementen in Normandië.
images starOnze gids Danny Frenken zal tijdens de gehele tour voorlichting en uitleg geven over de invasie in Normandië.
images starRondritten naar alle kenmerkende plekken van Normandië met een kleine groep.
images starEen uitgebreide excursie gids
images starToeristenbelasting
fixed map  dday

PROGRAMMA:

Het complete dag tot dag programma voor deze unieke tour komt online te staan zodra het officiële D-Day programma vanuit het bureau voor toerisme in Normandië bekend is. Wel kunnen we alvast zeggen dat elke dag (en sommige avonden!) goed gevuld gaan worden met het bijwonen van ceremonies, toespraken, herdenkingen, miltariabeurzen, paradroppingen, re-enactment uitvoeringen, vuurwerkshows, defilés en concerten. Buiten deze exclusieve activiteiten hebben we ook nog een aantal belangrijke plaatsen en musea in ons programma gezet die we definitief gaan bezoeken. Dit zal zijn: Pegasus Bridge museum, St Mere Eglise, Airborne Museum, Grandcamp Maisy, Duitse begraafplaats La Cambe, Batterij Azeville, Dead man’s corner museum met een D-Day Experience in een Dakota Flight Simulator, Utah Beach, Amerikaanse begraafplaats Colleville-sur-mer, Omaha Beach, Pointe du Hoc, Longues sur Mer, Gold Beach, en de Hillman batterij. We zullen vertrekken vanuit Utrecht om 07:00 uur (P+R Utrecht Lunetten), met een extra tussenstop in Breda om 08:00 uur (Prinsenbeek Station). Tijdens de rit zullen er films en documentaires worden getoond over de invasie en tevens zullen er enkele stops plaatsvinden bij wegrestaurants.
normandie-1 13310351_886722698103598_7669107939555756206_n 13319820_886190704823464_7068654054971210853_n

ACCOMMODATIE:

Hotel le Sainte Mère verwelkomt u in een rustige en groene omgeving, dicht bij de D-Day stranden en Calvados, een streek met een rijk historisch erfgoed en een mooi landschap. Hotel Le Sainte Mere heeft aangename en comfortabele kamers waar u de nachten in een zeer rustgevende sfeer kunt doorbrengen op het Normandische platteland, vlakbij de kerk van st Mère Eglise. De kamer beschikken allemaal over een badkamer met bad en haardroger, gratis WIFI, een TV en telefoon. Ook heeft het hotel een eigen restaurant waar ze lokale gerechten serveren en ook een ”American bar” waar drankjes gehaald kunnen worden tijdens het poolen! In dit hotel zullen we elke dag genieten van de 3-gangen diners en ook hier zal het ontbijtbuffet plaatsvinden elke ochtend.
hotel sainte mere hotel le saine mere 3 hotel sainte mere 2

REISSOM EN TOESLAGEN:

images starDe gehele reissom bedraagt €799- euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer
images starToeslag 1-persoonskamer is €180,- in totaal
images star
Reis en/of annuleringsverzekering door deelnemers zelf af te sluiten
images starHet minimum aantal deelnemers is 15 personen en maximaal 30
images starBij aanmelding vragen wij een aanbetaling van  €200,00 per persoon
images starBoek nu met €20,- euro vroegboekkorting p.p.!

arrow-divider-1

Na uw aanmelding krijgt u op korte termijn de boekingsbevestiging toegezonden naar het opgegeven e-mailadres. Hierin staan ook de gegevens om uw betaling te voldoen. Houdt er rekening mee dat als u lang wacht met opgeven, de bus vol kan zijn. Hierdoor moeten we helaas elk jaar mensen teleurstellen. Heeft u nog vragen, neem dan contact op middels ons contactformulier.
Aanmelden     Contact